dinsdag, mei 28, 2024
Blog

Twee keer goed nieuws

“Ik moet nog op mijn website zetten dat ik door ben naar het vierde en laatste jaar van de Schrijversvakschool.”

Ja, dat kan je wel denken, maar dan moet je het ook doen. Want voor ik dat voornemen in de daadwerkelijke actie heb omgezet – nu dus – kreeg ik het volgende feestelijke bericht: mijn korte verhaal ‘De Skibroekenla’ heeft de eerste prijs gewonnen in de LIMNISA kortverhalenwedstrijd. Uit bijna 200 inzendingen heeft eindjury Pauline Slot mijn verhaal op nummer één gezet. Een grote eer, natuurlijk, en vooral ook een leuke prijs: ik mag een week op schrijfretraite in Griekenland! Daar kan ik mooi verder werken aan het volgende Schrijversvakschool-doel: een heus romanmanuscript….

Het verhaal De Skibroekenla staat op de site van LIMNISA.

Back To Top